Sanayi Tipi Sebil Ürünlerimiz Arıtma Cihazlarıyla Uyumlu

Sanayi tipi sebil Servis hizmeti profesyonel çözümlere ihtiyaç duymaktadır ve her zaman için seri çözüm

Cihazlarımızın en önemli özelliklerinden biri de su arıtma cihazları ile uyumlu olmalarıdır. Arıtma cihazları sayesinde şehir sularının zararı minimum seviyeye çekiliyor ve içilen su daha tatlı oluyor. Ancak buna rağmen sebil yine de sanayi tipi sebil servis hizmetine ve temizliğe ihtiyaç duyuyor. Ekip olarak cihaz depolarının, muslukların ve diğer parçaların temizlenmesi işleminde ozonlama tekniğini kullanmaktadır. Bu yöntem sağlıklı özelliklere sahiptir ve bütün modeller için kullanılabilir. 50, 80, 120, 200, 250 ve 500 litrelik ürünlerimizin bütün servis işlemlerini sorunsuz gerçekleştiriyoruz.

Sebil Tamir işlemlerinde ekibimiz deneyimlidir ve seri bir şekilde çalışmaktadır. Sattığımız ürünlerin bütün yedek parçaları bulunmaktadır. Sanayi tipi sebil Servis hizmeti profesyonel çözümlere ihtiyaç duymaktadır ve her zaman için seri çözüm gerektiren önemli bir konudur. Bu konuda deneyimli ve tecrübeli olmak çok önemlidir. Tamir işlemlerinde ekibimiz güvenilir yöntemlere sahiptir.

Su Sebili satış işlemlerinde uzman ekip anlayışı ile çözüm odaklı hareket eden şirket elemanlarımız bu konuda güncel ödeme ve kargo seçeneği sunmaktadır. Sanayi tipi sebil satış işlemlerinde belirleyici özellik sebillerin kapasitesidir. Su deposunun kapasitesi fiyatı belirleyen konuların başında gelir. Ayrıca sıcak su özelliği, iki veya tek musluk özelliği de fiyatın belirlenmesinde önemlidir. Satın almak istediğiniz ürünün özelliklerini göz önüne alarak değerlendirme yapmalısınız. Ekibimiz ekspertiz işlemi sonrasında kullanıcıya sebil tamiri ve bakım işlemi konusunda bilgi vermektedir. Personel ekibimiz müşteri onayı olmadan tamir, bakım, montaj ve satış gibi işlemleri gerçekleştirmemektedir.

 

 Sanayi Tipi Sebil Ürünlerimiz Arıtma Cihazlarıyla Uyumlu

Bize yazın, en kısa sürede sizinle iletişime geçelim!

WhatsApp chat WhatsApp Danışma Hattı